Namas Žvėryne

APIE

Šiame informacijos perpildytame amžiuje, kai apie tuos pačius dalykus gali rasti labai skirtingų faktų ir nuomonių, tikrai sunku atsirinkti ir kritiškai įvertinti, kuri informacija apie paslaugas ar produktus yra teisinga, o kuri – pateikta tik tuo kampu, kuris naudingas jos skleidėjui, t. y. sukurta norint dirbtinai išgirti ar, priešingai, nepelnytai sumenkinti. Todėl kartais labai reikia neutralios, profesionalios įžvalgos, kuria galėtum pasitikėti.

Esu Simonas Klezys, atestuotas architektas. Turiu nemažą patirtį tiek mažų vienbučių ir dvibučių, tiek didesnių gyvenamųjų ir visuomeninės paskirties pastatų projektavime. Pats tiesiogiai investuoju į nekilnojamąjį turtą bei jo vystymą: visuomet ieškau optimalių, racionalių, energetiškai efektyvių ir funkcionalių sprendimų tiek nuosavam, tiek investiciniam objektui. Projektuodamas ir konsultuodamas žmones, susiduriu ir gilinuosi į labai skirtingus klausimus, nuolat ieškau tinkamų, argumentuotų ir objektyvių atsakymų.

Pagrindinė šio naujo tinklaraščio atsiradimo priežastis ir idėja yra dalintis savo žiniomis, paieškomis, svarstymais ir eksperimentais, susijusiais su nekilnojamojo turto statyba bei investavimu. Siekiu pateikti kuo objektyvesnę informaciją ir padėti visiems iniciatyviems ir besidomintiems.

Jei ieškote informacijos, kurios nerandate šiame tinklaraštyje, rašykite tiesiai man.

Kontaktai

Please follow and like us:

One thought on “APIE

  1. Pingback: 1trumpery

Comments are closed.